Hallands Bergsprängning spräckte berg i Torslanda, Göteborg. Vi blev förfrågade om vi kunde hjälpa till med ett specialprojekt, där vi var tvungna att losshålla berg ca 10 cm intill huskropp. Vi lämnade en offert inom någon dag, och arbetet drog igång. Bergborrade i ca 1 vecka, och hydraulspräckte berget i ca 1 vecka. När berget för garageplattan var färdig spräckt, fortsatte vi att spräcka inne under huset. På det djupaste stället tog vi oss ner ca 60 cm, från ovankant berg till schaktbotten. Resultatet blev som tänkt – helt vibrationsfritt, inga skador och spräckt berg ca 10 cm intill huset.


Bergspräckning/hydraulspräckning i Göteborg
Ca 15 m3 berg
Bergspräckning intill huskropp ca 10 cm ifrån
Bergspräckning i källaren
Bergspräckning inne under huset, ca 10 cm ifrån bärande vägg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *